Gjendet i vdekur një jashtëtokësor në Beograd?! (Video)

Gjendet i vdekur një jashtëtokësor në Beograd?! (Video)

Gjendet i vdekur një jashtëtokësor në Beograd?! (Video)A do jetë Beogradi vendi i parë që do të konfirmohet egzistenca e një formë të panjohur më parë? Do tregojnë faktet reth kësaj video.

Dy persona nga Beogradi afër vendbanimit të tyre kanë gjetur një trup të pazakontë në dëborë dhe kanë inçizuar atë që më pastaj e kanë postuar në ‘Youtube’, raportojn mediat në Beograd.

Po ju sugjerojmë të shikoni videon dhe të vertetoni vetë se çka fshihet pas kësaj video.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=eNMEZdnpHmQ”]