Gjatë operacionit

Gjatë operacionit

Gjatë operacionitNjë i sëmurë donte të operohej. U mblodhën të gjithë te spitali dhe filloi operimi.

Pas ca orësh doli doktori nga salla dhe tha: Operimi shkoi me sukses, por pacienti vdiq.