Gjakova se shpejti me një nga qendrat më të madhe tregtare në Rajon

Gjakova se shpejti me një nga qendrat më të madhe tregtare në Rajon

Gjakova se shpejti me një nga qendrat më të madhe tregtare në RajonNë Gjakovë, do të hapet së shpejti qendra më e madhe tregtare në Rajon. “Nertili” i njohur deri tash si qender tregtare që nuk mbanë në hapsirat e tij produkte të shtetit të Serbisë, ka bërë një investim marramëndës duke zgjeruar ambjentet e tij në përmasa gjigande.

Qendra tregtare Nertili në Gjakovë sot numëron mbi 150 dyqane të cilat presin të fillojnë punën në tetor të këtij viti.

Në mbi 40 000 metra2 kjo qender gjigande perveq supermarketit, tekstilit, teknikës dhe shumë artikujve të tjerë që funksionojnë aktualisht, do te ngerthej ne vete brende të njohura të tekstilit, pishina, fitnes, bolling, kinema, fusha te futbollit, tenisit, sallone bukurie, masazhe, sauna, restaurante dhe gjithcka tjeter qe secil mund te kerkoj per nevojat e tij.