Genta ia tërheq vëmendjen Lorikut

Genta ia tërheq vëmendjen Lorikut

Genta ia tërheq vëmendjen LorikutSë fundmi është shpërndarë një fotografi e këngëtares Genta Ismajli e cila shihet në momente mjaft intime me futbollistin shqiptar Lorik Cana.

Duken aq të afërt sikur pranë tyre nuk gjendet askush tjetër dhe vëmendjen e kanë vetëm tek njëri-tjetri. Sipas fotografisë, Genta nuk duket në humor të mirë, por nuk mund të themi të njëjtën gjë edhe për Lorikun.