Gena vjen edhe me një tjetër hit

Gena vjen edhe me një tjetër hit

Gena vjen edhe me një tjetër hit Këngëtari i shumë hiteve shqiptare Gena, ka sjellë një tjetër super hit që mban titullin “Të kam dashuri”.

Kënga ka ardhur me një klip shumë interesant dhe nën tingujt e bukur të violinës së Ervin Gonxhit ku ka shumë ritëm.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=58n41fXSll4″]