f.0928112355353_m

Gara e qenve mbi rrota (Video)

Katër qen kanë marrë pjesë në garën me karroca fëmijësh dhe trotinet.

Qeni trevjeçar Radzer ia ka dalë ta mposhtë konkurrentin e tij më të madh Rogun tetë muajsh.

Pronarja e katër qenve ë kanë veçori garuese, e ka organizuar garën në oborrin e saj, e cila është zhvilluar në qifte.

Derisa dy qen kanë qëndruar në karrocë, dy të tjerë i kanë shtyrë, duke garuar mes vete.

httpv://www.youtube.com/watch?v=QZUjyIGJu4M