Galaxy S5, anti-uje dhe i personalizuar me gjurmë gishtash

Galaxy S5, anti-uje dhe i personalizuar me gjurmë gishtash

Galaxy S5, anti-uje dhe i personalizuar me gjurmë gishtashI papërshkueshëm nga uji dhe me një njohës të mirë të gjurmëve të gishtave për të personalizuar zhbllokimin e telefoni si edhe për të përmirësuar sigurinë.

Por kjo teknologji synon edhe kryerjen e pagesave nëpërmjet telefonit vetëm me një prekje. Samsung ia hoqi mantelin e misterit modelit të tij Galaxy S5, produkti superteknologjik që rivalizon prej kohësh me iPhone.

Telefoni smart Galaxy S5 që ka një ekran 5.1 polësh dhe fotokamera 16 megapixel, tani është i disponueshëm edhe në versionin “Champagne”, njësoj si rivali i mollës së kafshuar. Ky version i Galaxy S5 do të jetë në treg duke filluar nga muaji prill.