Gaga “harron” të vishet

Gaga “harron” të vishet

Gaga “harron” të vishetLady Gaga tregoi se di si të jetë në qendër të vëmendjes, teksa në rrugët e Nju Jorkut kishte zgjedhur një veshje ekstravagante.

Këngëtarja amerikane kishte “veshur” një fund të zi, një palë çizme të zeza, ndërsa në pjesën e sipërme kishte zgjedhur të dilte me të brendshme, po të zeza.

Lady Gaga duket në formë të mirë dhe gati për t’u rikthyer në koncerte që në shtator në festivalin e iTones Festival në Londër.