Fushata zgjedhore fillon më 3 tetor, përfundon më 2 nëntor

Fushata zgjedhore fillon më 3 tetor, përfundon më 2 nëntor

Fushata zgjedhore fillon më 3 tetor, përfundon më 2 nëntorKomisioni Qendror Zgjedhor tashmë ka hartuar planin operacional për zgjedhjet lokale të 3 nëntorit. Sipas tij, fushata e zgjedhjeve lokale do të nisë më 3 tetor dhe do të përfundojë më 2 nëntor.

Por kjo mund të ndryshohet në shtator, kur pritet të dërgohet në Kuvend Projektligji për reformën zgjedhore, i cili parasheh 15 ditë fushatë zgjedhore, aq sa dëshirojnë partitë parlamentare, me përjashtim të “Vetëvendosjes”