Francë, mësuesja seksi në video, pushohet dhe punësohet sërish

Francë, mësuesja seksi në video, pushohet dhe punësohet sërish

Francë, mësuesja seksi në video, pushohet dhe punësohet sërishMësuesja franceze ri punësohet pasi u pushua nga puna sepse mori pjesë në videon e një rreperi francez.

Veronique Bonazzola kishte 20 vjeç që punonte në një institut katolik. Ajo që vendosi kthimin e saj në punë ishte gjykata e Francës.