marotta-juve

Fitorja ndaj Interit, fundamentale

Drejtori i Juventusit, Giuseppe Marotta, e ka përshkruar fitoren ndaj Interit si fundamentale për shkak se pos tri pikëve u vërtetua puna e madhe në formën fizike.

“Kjo fitore është fundamentale, përpos vlerës që ka në renditjen tabelare. Loja e ekipit dhe rezultatet kanë qenë të karakterizuara nga niveli jonë i formës fizike. Mendoj se kjo është me rëndësi”.

“Ne po shikojmë tani tabelën dhe konsiderojmë se është rezultat i punës së madhe të bërë nga klubi dhe Conte. E ardhmja është më e qartë dhe ajo që ndodhi e kaluar”, tha Marotta.