FIFA cakton gjyqtarët për ndeshjen Kosovë-Haiti

FIFA cakton gjyqtarët për ndeshjen Kosovë-Haiti

FIFA cakton gjyqtarët për ndeshjen Kosovë-HaitiStephan Klossner, Vital Jobin, Stephane A. Rodrigues Almedida dhe Fedayi San do ta ndajnë drejtësinë në ndeshjen miqësore Kosovë – Haiti.

Federata e Futbollit e Kosovës ka njoftuar se FIFA ka caktuar gjyqtarët që do ta ndajnë drejtësinë në ndeshjen miqësore Kosovës – Haiti.

Gjyqtarët, sipas express, që do ta ndajnë drejtësinë me 5 mars përbëhet nga tre zviceran një portugez. Ata janë: Stephan Klossner, Vital Jobin, Stephane A. Rodrigues Almedida dhe Fedayi San.

Ndërsa, FFK ka njoftuar se në pamundësi që të jetë prezent në ndeshjen miqësore Kosovës- Haiti, presidenti i FIFA-së, Sepp Blatter me 5 mars do ta dërgoj një Mitrovicë këshilltarin e vetë Walter Gagg, i cili është edhe drejtor i FIFA-së, dhe Wilhelmus Van Rhee, drejtori për siguri i FIFA-s.