FBI, arreston 45 të dyshuar për trafikim

FBI, arreston 45 të dyshuar për trafikim

FBI, arreston 45 të dyshuar për trafikimFBI, ka bashkëpunuar me më shumë se 50 agjenci të zbatimit dhe ka shpëtuar 16 të rinj të cilët ishin në fokusu për tu trafikuar për sherbime seksual.

Operacioni thuhet se është krye në zonën e Nju Jorkut, gjatë lojes Super Bowil, e cila është zhvilluar të dielën në New Jersey.

Në një deklaratë, të FBI-së, thuhet se adoleshentët dhe të tjerët ishin të moshës 13-17 vjeç dhe u takonin shkollave të mesme.

Autoritetet kanë arrestuan 45 të dyshuar, disa prej të cilëve janë deklaruar se kishin ardhur në New Jersey, pikrisht për të trafikuar persona për prostitucon.