Familjarët e dy vjeçarjes që humbi jetën në kampet hungareze: Vdiq nga i ftohti

Familjarët e dy vjeçarjes që humbi jetën në kampet hungareze: Vdiq nga i ftohti

Familjarët e dy vjeçarjes që humbi jetën në kampet hungareze: Vdiq nga i ftohtiEdhe një jetë e humbur rrugëve ilegale të emigrimit. Një vajzë e vogël nga Vitia ka vdekur në një kamp refugjatësh në Hungari. Ajo bashkë me familje ishin nisur për në Gjermani. Por rruga e kësaj familje nga Begunca e Vitisë u ndal në gjysmë.

Familja gjashtë antarëshe e Besim Mustafës ishin nisur për në Gjermani. Por vajza 18 muajshe Arza, ka ndërruar jetë në kampet hungareze.

Sipas familjarëve vdekja e vajzës si pasojë e të ftohtit dhe kushteve brenda kampit.

Kjo familje kishte emigruar me shpresën e shërimit të vajzës e cila ishte e prekur nga sindromi Down.