Eva Mendes gjithmonë e bukurë

Eva Mendes gjithmonë e bukurë

Eva Mendes gjithmonë e bukurëEva Mendes gjithmonë është e bukur dhe di të vishet bukur. Nuk ka rëndësi se ku është duke shkuar.

Aktorja 39 vjeçare është shfaqur sëfundi në New York të shtunën ndërsa veshja e saj mbetet përfekte dhe i shkon më së miri.

Eva arriti në hotel duke shfaqur sensualitetin e saj të pamohueshëm ndërsa ekspozon jo shumë nga linjat trupore.