EULEX arreston ish shefi i MUP-it të Serbisë Dragan Delibashiq

EULEX arreston ish shefi i MUP-it të Serbisë Dragan Delibashiq

EULEX arreston ish shefi i MUP-it të Serbisë Dragan DelibashiqZgjerohen arrestimet për masakrën e 3 dhe 4 shkurtit të vitit 2000″>2000. Përveç Oliver Ivanoviq i cili aktualisht ëhtë në paraburgim për një muaj, pjesëtarë të EULEX kanë arrestuar mbrëmë edhe ish shefin e MUP-it të Serbisë Dragan Delibashiq.

Një numër i madh i policëve dhe automjeteve të EULEX-it kanë rrethuar banesën ku jeton Delibashiq në veri të Mitrovicës, duke mundësuar arrestimin e tij, ndërkohë autoritetet e EULEX thonë se i arrestuari nuk ka rezistuar.

Dragan Delibashiq, dyshohet për vrasjen e 10 shqiptarëve natën mes 3 dhe 4 shkurtit të vitit 2000″>2000 në veri të Mitrovicës.