Etnon dhe Sheila vijnë me klipin “Mëngjesi Im”

Etnon dhe Sheila vijnë me klipin “Mëngjesi Im”

Etnon dhe Sheila vijnë me klipin “Mëngjesi Im”Hip hop grupi, Etnon, ka publikuar një videoklip të ri të titulluar “Mëngjesi Im”, në bashkëpunim me këngëtaren seksi nga Shqipëria, Sheila Haxhiraj.

Kënga vjen pas një suksesi të mirë të Sheilas dhe një pauze të shkurtër të grupit që janë krijues të shumë hiteve.

Kënga është punuar nga Genc Prelvukaj, antarit të Etnon dhe pronarit të Black Fish Entertainment që mban edhe të drejtat e projektit.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=U30ep8k68fo”]