Ermal Fejzullahu baba për herë të tretë

Ermal Fejzullahu baba për herë të tretë

Ermal Fejzullahu baba për herë të tretëEdhe nje anëtare më shumë në familjen e Ermal Fejzullahut. Këngetari i njohur do të behet baba per here te trete.

Bashkëshortja e Ermalit, Ariana është shtatzenë dhe pret që të lind femijen e saj të tretë që është vajzë.Arti dhe Buna së shpejti do të bëhen edhe me një moter, e keshtu familja e Ermalit do të numerojeë pesë anetarë.

Lajmi mbi shtatzaninë e Arianes është bërë përmes një fotografie të postuar nga vet ajo ku shkruan se Buna e puth motren e saj.