Edi Rama vlerëson tatimorët

Edi Rama vlerëson tatimorët

Edi Rama vlerëson tatimorëtNje dite pasi Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve beri te ditura shifrat e realizimit te te ardhurave, Kryeministri Rama ka reaguar ne faqen e tij ne Facebook.

Duke përshëndetur punen e bere nga kjo administrate, ai shkruan: “Nje bravo e madhe me respekt e mirenjohje per perkushtimin Brisida Shehajt dhe skuadrës se saj per arritjet shembullore”.

Te ardhurat nga tatimet shënuan nje nivel rekord gjate korrikut, duke arritur ne 16 miliardë leke. Ndërkohe drejtuesit pohuan edhe rritjen e rimbursimit te Tatimit mbi Vlerën e Shtuar për bizneset.