Rihanna-picture-

Edhe Rihanna ka një video seksi

Ylli i muzikës R&B, Rihanna paraqitet në një video seksi me reperin J.Cole, video të cilën zotohet se e posedon kompania Adult Company Hustler.

“Ende nuk kemi marrë ndonjë vendim se çfarë do të bëjmë me të”, thuhet në një deklaratë të lëshuar nga kjo kompani.

Megjithatë shumë fansa të këngëtares janë skeptik dhe mendojnë se kjo është vetëm një spekulim për të njollosur imazhin e saj.

Edhe vetë Rihanna ka reaguar ndaj kësaj deklarate, duke shkruar në Twitter, “Ne nuk ju besojmë, Ju keni nevojë për më shumë njerëz… dhe sigurisht videon!”. Pa u përfshirë në debat nuk ka ngecur as reperi. “Thashetheme, thashetheme, ‘nigga’ ndaloni me to”, ka shkruar J.Cole.