E dëgjon ezanin për herë të parë në jetë, emocionale

E dëgjon ezanin për herë të parë në jetë, emocionale

E dëgjon ezanin për herë të parë në jetë, emocionale Ja si një i ri nga Malisheva që deri më tani kishte probleme me dëgjim, tani është shëruar dhe fillon të dëgjoj.

Kur doktori ia ngjet aparatin e të dëgjuarit, ai tregon se ka filluar të dëgjoj zëra. Dhe fjalët e para që i dëgjon është ezani./BS/

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=AtPLK7GmaXs”]