Dorëzohet Sami Lushtaku dhe anëtarët e tjerë të grupit “Drenica”

Dorëzohet Sami Lushtaku dhe anëtarët e tjerë të grupit “Drenica”

Dorëzohet Sami Lushtaku dhe anëtarët e tjerë të grupit “Drenica”Sami Lushtaku është dorëzuar. Pas dy ditësh që konsiderohej i arartisur ai së bashku me dy bashëkpunëtorët e tij janë dorëzuar për tu dërguar menjëherë në burgun e Dubravës.

Pas largimit të tyre me veturat e policisë, avokkatët mbrojtës janë shprehur se kjo ishte një formë proteste nga ana e klientëve të tyre të cilët nuk dëshironin të shkonin në veri të vendit.

Ata duan të qëndrojnë në burgun e Dubravës ku dhe janë dërguar. Marërveshja që coi dhe në dorëzimine tre personave, ka ardhur pasi edhe Jonatan Ratel ka qenë pjesëmarrës në biseda disa minutëshe me avokatët mbrojtës. Për në burgun e Dubravës janë shoqëruar edhe Ismet Haxha dhe Sahit Jashari.