Dorëhiqet Selim Belortaja, për motive personale

Dorëhiqet Selim Belortaja, për motive personale

 Dorëhiqet Selim Belortaja, për motive personaleDrejtori i Portit të Durrësit Selim Belortaja u vetelargua me doreheqje nga ky post. Njoftimin per lajmin Belortaja e ndau me miqte ne rrjetin social Facebook, ku nder te tjera pohon se ende nuk eshte vendosur nese ai do marre nje tjeter post.

Mesohet se Doreheqjen Belortaja ia ka paraqitur bordit drejtues te portit, i cili pritet të marrë një vendim. Selim Belortaja ishte per mbi një vit drejtor i Autoritetit Portual, dhe ka zera qe doreheqja nga posti i eshte kerkuar.