"Dolce & Gabbana" së shpejti me parfum për fëmijë!

“Dolce & Gabbana” së shpejti me parfum për fëmijë!

"Dolce & Gabbana" së shpejti me parfum për fëmijë!Shtëpia luksoze e modës”Dolce & Gabbana” ka në plan të lanson një parfum të ri  për foshnjat.Parfumi është i frymëzuar nga era e foshnjave dhe i dizajnuar në atë mënyrë që të freskoj çdo vajzë apo djalë që do të thotë ajo është e mirë për lëkurën delikate te fëmijëve.

”Parfumi do të jetë unisex dhe do të  karakterizohet nga aroma e lëkurës së fëmijëve “thuhet në edicionin britanik ” Grazia “.Revistavzbuloj gjithashtu  se paketimi do të jetë me ngjyrë portokalli.

Edhe pse foshnjat janë të njohur tashmë për erë e tyre të ëmbël, gjithashtu është e njohur se edhe prindërit lehtë të bien në truqet e marketingut.