Djali, kondomi dhe farmacistja

Djali, kondomi dhe farmacistja

Djali, kondomi dhe farmacistja – A keni kondom me shije luleshtrydheje?
Jo, ia kthen ajo.
– Po me shije portokalli?
Jo.
-Po me shije qershie?
Jo.
Po çfarë shije frutash keni?
Farmacistja: O çun, ti a do bësh seks apo coctail?!