Dhuna në Siri, mbi 700 mijë refugjatë

Dhuna në Siri, mbi 700 mijë refugjatë

Dhuna në Siri, mbi 700 mijë refugjatëJanë më shumë se 700 mijë sirianët që janë larguar në drejtim të vendeve fqinjë për të shpëtuar nga dhuna që ka shpërthyer në vend.

Sipas të dhënave të fundit të Komisionerit të Lartë për Refugjatë të OKB-së, (UNHCR), numri i përgjithshëm i refugjatëve ka shkuar në 708.477 persona.

Nga këto më shumë se 171 mijë janë në Jordani, 163 mijë në Turqi, 158 mijë në Liban, në Irak 77 mijë dhe 14 mijë në Egjipt.