Demi i tërbuar...

Demi i tërbuar…

Demi i tërbuar...Një burrë spanjoll u fluturua në ajër, pasi i dështoi tallja e tij ndaj demit, duke u munduar t’i hedh një shishe uji demit të tërbuar.

Jose Briseon, 51, ​​ishte duke qëndruar mënjanë kur një dem ishte duke vrapuar në Duenas, në krahinën veriore spanjolle në Palencia, kur ai vendosi për të hedhur një shishe me ujë demit të tërbuar, e pësoi me plagë të rënda duke u fluturuar në ajër nga goditja e brirëve të demit, shkruan TetovaSot.

Pas hedhjes së shishes me ujë ndaj demit, kur Briseon kthehet për të ikur, demi e zë ngushtë në qoshe dhe e hedh atë në ajër me brirët e tij të mprehtë duke i shkaktuar plagë të rënda.Turma ka rënkuar nga pamjet e tmerrshme, kur demi e ka goditur me brirët e tij për së dyti herë, madje edhe i kaluar sipër duke e shtrirë për toke spanjollin, Brieson.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=BG25TXcDOgo”]