Dafina Zeqiri : Tuna ka hangar m.. për mua

Dafina Zeqiri : Tuna ka hangar m.. për mua

Dafina Zeqiri : Tuna ka hangar m.. për muaKëngëtarja kosovare, Davina Zeqiri nuk kursen edhe fjalët fyese ndaj kolegeve të saj me të cilat ka bashkëpunuar dhe realizuar spote muzikore.

tunadafi_2013Kështu, në një bisedë private, e cila është bërë publike nga Besfort Hasanaj, Dafina Zeqiri rrëfehet për raportet e saj me këngëtarët e estradës, përkatësisht me Tunën.
“Se unë kam ni kohëve të fundit, më falni në shprehje, se Tuna kish hëngër goxha shumë mut për mu”, ka thënë Daffy për Altuna Sejdiun.

“Unë e kam pas idenë për këngën dhe në fund ata kompozitorët e kanë marrë idenë teme. Kemi pas probleme të shumta dhe ajo shumë është një femër dyfytyrëshe”, ka thënë Dafina për Tunën.