Clarence Seedorf i kënaqur me Mario Balotelli

Clarence Seedorf i kënaqur me Mario Balotelli

Clarence Seedorf i kënaqur me Mario BalotelliClarence Seedorf ka lavdëruar performancën e sulmuesit Mario Balotelli në fitoren 2-0 ndaj Fiorentinas.Baotelli shënoi një gol fantastik nga goditja e lirë në pjesën e dytë, pasi Philippe Mexes kishte kaluar Rossonerët në avantazh në pjesën e parë, që ishte fitorja e parë e tyre në gjashtë ndeshjet e fundit në të gjitha garat.

“Sulmuesi i qendrës ka për detyrë të shkojë përpara dhe prapa, andaj kur ekipi futet thelë, ai duhet të tërhiqet në krahë për të ndihmuar të tjerët të vijnë”.“I kërkova Marios intensitet dhe në këtë kuptim, ai kishte një ndeshje të shkëlqyeshme në të dyja fazat”.

“Ne tashmë e dimë se ai ka talent dhe mund të shënojë nga goditjet e lira si kjo, por unë isha i impresionuar me qëndrueshmërinë dhe intensitetin e tij”, ka thënë Seedorf.