Ciljeta gati per bebin

Ciljeta gati per bebin

Ciljeta gati per bebinCiljeta Xhilaga edhe pak kohe dhe sjell ne jete femijen e saj te pare.

Ajo duket ne kete foto shume e relaksuar, ndersa mesojme se ka nisur qe t’ia pergadise edhe rrobat djalit qe pret te sjelle ne jete, madje ato duke ia porositur edhe online ne internet.