Çdo të thotë Rihana për këtë fotografi

Çdo të thotë Rihana për këtë fotografi

Çdo të thotë Rihana për këtë fotografiMëngjesin e së premtes u fotografua duke u larguar nga studio e regjistrimit në orët e para të mëngjesit.

Por krejt ndryshe ka ndodhur të shtunën kur Chris Broën ka patur në krah një tjetër femër dhe këtë herë një bionde.

Këngëtari ishte sëbashku me bionden në makinën e tij sportive. 23 vjeçarja madje nuk ka dashur aspak të shmangë vëmendjen nisur nga çfarë shikohet në fotografi.