Catherine Ashton të mërkurën në Prishtinë

Catherine Ashton të mërkurën në Prishtinë

Catherine Ashton të mërkurën në PrishtinëPërfaqësuesja e Lartë e BE-së, Catherine Ashton javën që vjen do të niset për një vizitë në Serbi dhe Kosovë. Është parashikuar që Ashton të qëndrojë ditën e martë në Beograd ku do të takohet me presidentin e Serbisë Tomislav Nikolic, kryeministrin Ivica Daçiq me të cilët do të bisedojë për përparimin e zbatimit të marrëveshjes.

Ndërsa ditën e mërkurë do të jetë në Kosovë.

“E mirëpres vazhdimin e bisedimeve me liderët serbë dhe kosovarë, në mënyrë që të çojmë para dialogun dhe zbatimin e marrëveshjeve të arritura deri tani”, ka thënë Ashton.

  • Nail

    Marrje e zotit.me ju tregu kjo femen si me e nda kosoven?e pasta ba kumare serbin shume mire po e kuptoj krejt?