Teknologji

A po “vdes” emaili?

Me rritjen e mesazhimit të shpejtë, letra digjitale duket se po zvarritet drejt fatit të postës-kërrmill. Nëse kutia juaj postare është duke raportuar, për momentin, qindra apo mijëra …

iPhone 7 në dy ngjyra

iPhone 7 është pajisja më e re për të cilën po punon Apple. Mendohet se ai do të vijë në versionin e dy ngjyrave dhe do të ketë dy zmadhues të zërit – një në krye dhe një në fund të …