Lifestyle

Të mirat e koprës

Kopra është një produkt i cili ju ndihmon për një shëndet më të mirë. Degët, farat dhe rrënjët e koprës janë pjesë përbërëse të çajeve për pastrimin e organizmit, vaji esencial, i cili e …

Romanca në punë?

Romancë në punë? Pse jo. Hulumtimi i fundit i revistës “Female First” ka treguar se 27 përqind e punonjësve konsiderojnë se lidhjet në punë nuk krijojnë probleme. Sipas sondazhit, 38 përqind …