Ekonomi

Politika i bëri milionerë

Pushteti dhe politika vazhdojnë të shihen si mundësia më e lehtë për pasurim të shpejtë në Kosovë.   Politikanët, vazhdojnë të mbeten ndër njerëzit më të pasur në Kosovë, përderisa, nuk …

Bien eksportet me 12 %

Eksportet pësuan rënie gjatë muajit shkurt me mbi 12 për qind ndaj të njëjtës periudhë të vitit të kaluar. Të dhënat e Institutit të Statistikave tregojnë se eksportet kanë nisur me luhatje …