Argëtim

Një baladë nga Besart Halimi

“Prapë të ëndërroj” quhet kënga më e re e Besart Halimit, të cilën e ka kompletuar me videoklip. Vet këngëtari ka bërë muzikën dhe ka shkruar tekstin e kësaj kënge. Florent Boshnjaku ka bërë …

Dieta

Pacienti: – Pra “dietë” do të thotë që të mos hash aq sa dëshiron? Doktori: – Jo “dietë”, do të thotë të hash sa të duash prej ushqimeve që nuk të pëlqejnë.

Pyet gruaja burrin…

Nëse unë vdes, sa do presësh derisa te rimartohesh? I thotë: Derisa te thahet balta e varrit tënd. I thotë gruaja: Ma premton? Burri: Ta premtoj. Dhe pasi i vdiq gruaja, burri shkonte çdo …

Gruaja ra në gjunjë

– Mbrëmë pata një zënkë serioze me gruan. – Dhe, si përfundoi? – Gruaja ra në gjunjë… – Vërtet? E pamundur! E çfarë tha? – Më tha: “Dil prej përfundi …

Falja

Pas një zënke të gjatë gruaja ikën tek prindërit e saj. Kthehet në shtëpi pas tre muajsh. – A do të më falësh që të braktisa i dashur? – i thotë ajo. – Që më braktise të fal, por …

Kur polici ndal ministrin

Ministri i Brendshëm niset në rrugë me veturë dhe e ndal policia. – Librezën dhe lejen e vozitjes… Ooo, qenkeni ju z. ministër. Më falni, vazhdoni… – Jo, jo. Veproni ndaj meje si ndaj …