Barcaleta

Kur polici ndal ministrin

Ministri i Brendshëm niset në rrugë me veturë dhe e ndal policia. – Librezën dhe lejen e vozitjes… Ooo, qenkeni ju z. ministër. Më falni, vazhdoni… – Jo, jo. Veproni ndaj meje si ndaj …

Dëshira e biondes

Ato gjetën një llambë dhe e fërkuan atë. Një xhind doli jashtë saj dhe do tu plotësonte atyre çdo dëshirë. Koke kuqja shprehu dëshirën për tu kthyer në shtëpi. Baaam! Ajo ishte kthyer në …

Luani dhe vlonjati

Dalja e tij nga kafazi i hekurt i kopshtit zoologjik shkakton një alarm te vërtetë ne mjediset përreth, pasi ne atë kohe ishte edhe orari i vizitave te qytetareve. Punonjësit e kopshtit te …

Gjeniu dhe budallai

Gjeniu thotë, “Dëgjo budalla, çdo pyetje që unë do të të bej dhe ti se di përgjigjen do me japësh 5 $. Dhe në qoftë se ti do më pyesësh mua dhe unë nuk e di përgjigjen atëherë unë do te të …

Plaku &Dentisti

Një i moshuar shkon tek dentisti dhe i thot:  Sa kushton qe ti mbjell dhëmbët? Dentisti: 4,000 euro.. Plaku ja kthen, shumë shtrenjët bre bir, po ma jep faren ma lir që t’i mbjell në shtëpi.

Piloti i arratisur

Po kalon një aeroplan i mbushur me shumë njerëz përmbi spital të të çmendurve edhe aty në oborr shihen shumë patrulla policore dhe doktor duke vrapuar e duke kërkuar dikënd. E piloti po ia …