Carlo Ancelotti e gëzon Kakan

Carlo Ancelotti e gëzon Leite Kakan

Carlo Ancelotti e gëzon KakanCarlo Ancelotti i ka dhënë shpresë Leite Kakas për të vazhduar me Realin. Trajneri italian ka thënë se llogarit yllin brazilian dhe se ai duhet të filloj të punoj te Reali.

“I kam thënë se i duhet të gjejë motivin. Ai është një lojtar të cilin e njoh mirë. Duhet të jetë i motivuar për të filluar punën.

Nuk kam biseduar asnjëherë për largimin e tij sepse unë ende besoj në të” ka thënë Ancelotti.