Carey në bikini në Australi

Carey në bikini në Australi

Carey në bikini në AustraliMariah Carey tregon linjat e trupit ndërsa është zhveshur në bikini buzë detit. Këngëtarja ndodhej në Australi ndërsa bikinit e kuqe krijojnë mundësinë për të shpalosur asetet dhe kryesisht pjesën e gjoksit.

42 vjeçarja ka patur më herët një betejë të mundimshme për të hequr kilet e tepërta të krijuara pas sjelljes në jetë të binjakëve Marocan dhe Monroe.

Por tanimë duket se ka arritur shumë pranë formës optimale fizike.