Capital T e pret me qejf agjërimin

Capital T e pret me qejf agjërimin

Capital T e pret me qejf agjëriminReperi i njohur Capital T, ka shpalosur një anë tjetër të tij. Përveç se njihet si një artist shumë i pëlqyer nga të rinjtë, tash mund ta njohim edhe si një djalë besimtar. 

Ndonëse besimin e tij ai nuk e ka mohuar asnjëherë, vetë këngëtari këtë gjë e ka ritreguar përmes rrjeteve sociale, ndërsa ka shprehur gëzimin e tij për muajin e madhërishëm të ramazanit dhe agjërimin që ai do të bëjë.

“Në pritje të syfyrit me qejf”, ishin fjalët që Capital T ka shkruar në faqen e tij zyrtare.