Bukuroshja refuzon 5 milionë dollarë

Bukuroshja refuzon 5 milionë dollarë

Bukuroshja refuzon 5 milionë dollarëModelja Courtney Stoden i ka thënë jo ofertës për t’u paraqitur në një film për të rritur, edhe pse flitej për 5 milionë dollarë.

Mamaja dhe menaxheri i saj Krista Keller, ka konfirmuar se vajza e saj ka marrë një ofertë nga shtëpia pornografike ‘Panoporn’ dhe për këtë do të paguhej 5 milionë dollarë. Marrëveshja do të përfshinte dy skena solo dhe më pas këto skena do të përfshiheshin në video-filmin “360 degree”. Courtney pritej vetë t’i bënte skenat e seksit, për të respektuar bashkëshortin e saj Doug Hutchison.

“Ne nuk i kemi kërkuar asaj që të ketë kontakt seksual me ndokënd si respekt për burrin e saj. Këto skena janë shumë të thjeshta dhe do të zgjasnin vetëm 15 minuta”, thuhet në sqarimin e ‘Panoporn’. Mirëpo, refuzimi i bukuroshes ishte i prerë.