Bruno Mars: “Më pëlqen të lavdërohem”

Bruno Mars: “Më pëlqen të lavdërohem”

Bruno Mars: “Më pëlqen të lavdërohem”Bruno Mars, ka thënëë fundmi se, atij i pëlqen të paraqitet shumë me vetëbesim në skenë madje,ndonjëherë i pëlqen edhe të lavdërohet, njofton Indeksonline.

“Ju nuk nuk doni të shihni dikë me vetëbesim? Ju doni të shihni dikë me emocione në skenë? Apo ju pëlqen të shihni dikë
të cilit i pëlqen cfarë bënë në skenë dhe ndihet rehat”, ka thënë ai për gazetën britanike,”The Independent”.

Bruno madje ka thënë se pjesë e vetëbesimit ndonjëherë është edhe lavdërimi duke marrë si shembull, Michael Jackon dhe Prince të cilët, kanë arrritur nëpërmjet kësaj të japin maksimumin në skenë.

27 vjecari, për momentin është shumë i zënë me promovimin e albumit të ri,”Unorthodox Jukebox” me të cilin po korr mjaftë sukses e sidomos me këngën, “Locked Out Of Heaven”.